vineri, 26 august 2011

Art(h)é, galeria copiilor, recunoscută de Administraţia Fondului Cultural Naţional

Secţiunile Art café, dedicată persoanelor adulte şi Art(h)é, dedicată copiilor, au fost aduse ca elemente de inovație de către Asociația“Grădiniţele Arc-en-Ciel”, în calitate de partener, în cadrul Atelierului de Arte Plastice şi Decorative al Școlii Anastasia Popescu, condus de artist plastic Maria Cioată, cu scopul de a oferi copiilor și părinţilor posibilitatea de a se întâlni și de a lucra într-un spațiu de sincretism al artelor.

Având în vedere că “Grădiniţele Arc-en-ciel”şi Şcoala Anastasia Popescu sunt şcoli asociate UNESCO, la primul eveniment organizat în noul format, a luat parte şi un reprezentant al acestei prestigioase instituţii, doamna Lucreţia Băluţă, care şi-a reafirmat disponibilitatea de a sprijini viitoarele evenimente care se vor desfăşura sub această titulatură.

Pentru că Art(h)é, galeria copiilor, este un spaţiu în care fiecare copil îşi va pune în valoare talentul, la inaugurarea primei expoziţii de pictură, colegii actori ai micilor pictori au evoluat în sceneta “Zâna poveştilor”, scrisă şi regizată de actriţa Crina Comănescu. A fost un moment în care arta teatrală şi artele plastice şi-au dat mâna pentru a dovedi o dată în plus că orice idee care prinde viaţă şi este exprimată în formă artistică, devine o rază de lumină şi culoare.







Valoarea activităţii Asociaţiei “Grădiniţele Arc-en-Ciel” a fost de curând recunoscută şi oficial, la nivel naţional, prin aprobarea finanţării proiectului cultural, Art(h)é, galeria copiilor, de către ADMINISTRAŢIA FONDULUI CULTURAL NAŢIONAL.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu