vineri, 27 aprilie 2012

Concursului Național de Arte Plastice și Decorative - Ediția a VIII-a

Dragi părinți și dascăli,

Vă invităm la cea de a VIII-a ediție a Concursului Național de Arte Plastice și Decorative organizat de Școala “Anastasia Popescu” și Grădinițele “Arc-en-Ciel”, care va avea loc în zilele de 11 și 12 mai 2012.

Vineri, 11 mai 2012, în sediul Grădinițelor “Arc-en-Ciel” din str. Ion Heliade Rădulescu nr. 18 (reper: Parcul Obor – Str. Avrig), începând cu ora 15.00, se desfășoară concursul pentru preșcolari (categoriile de vârstă A1 și A2).

Sâmbătă, 12 mai 2012, în sediul Școlii „Anastasia Popescu” din str. Popa Nan nr. 47B, de la ora 10.00, sunt invitați să participe elevii din clasele I – a VIII-a (categoriile B1 – B4 și C1-C2).

În ambele zile, părinții sunt așteptați la tradiționalul Art Café, unde, cu șevaletele, culorile și pensulele potrivite, se pot alătura celor mici în demersul artistic.

Tematica acestei ediții - „Prietenii de lângă noi, necuvântătoarele” se subscrie unui proiect deja consacrat al Şcolii „Anastasia Popescu”, o serie de expoziţii bianuale cu același nume. Dezvoltat cu deosebire în cadrul Clubului de Artă „Uşor, uşor, păşim în lumea artelor...”, sub îndrumarea d-nei profesoare Roxana Maria Cioată, artist plastic, proiectul s-a bucurat întotdeauna de mare succes în rândul artiştilor mai mici sau mai mari, care i-au adus drept „modele” chiar pe micii prieteni necuvântători de acasă! Şi, pentru că aceştia nu pot fi alături de noi şi în timpul concursului, participanţii sunt rugaţi să aducă pentru inspiraţie un substitut fotografic pentru vedetele ediţiei. Singura condiţie este ca imaginea sa fie o fotografie obişnuită, în care prietenii sărbătoriţi să apară în ipostaze naturale. Nu pot fi folosite drept model picturi, sculpturi sau alte tipuri de interpretare artistica.

Vă invităm să descărcați prezentarea si regulamentul concursului, alături de formularul de înscriere.

Pentru orice alte detalii, ne puteți contacta la numărul de telefon 0722 805 777 sau prin e-mail, la adresa fundatia@sfmaria.ro

Va așteptăm cu drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu