luni, 21 mai 2012

Concursul Național de Arte Plastice și Decorative la a VIII-a ediție

Editia a VIII-a a Concursului Național de Arte Plastice și Decorative, organizat de Școala „Anastasia Popescu” și Grădinițele „Arc-en-Ciel”, a avut loc in perioada 11 și 12 mai 2012.

Prima zi a fost dedicată celor mai mici dintre artiști. Astfel, în incinta Grădiniței „Arc-en-Ciel” din strada I.H. Rădulescu nr 18, sector 2, s-au adunat peste 80 de preșcolari de la mai multe gradinite din Bucuresti. Micutii erau veseli și nerăbdători să înceapă concursul. Nici emoțiile nu au lipsit. Atât în rândul copiilor cât și al părinților. Atmosfera a fost una plină de bucurie, cei mici fiind încântați de oportunitatea de a picta, desena și modela împreună într-un cadru competițional. Tema acestei ediții - ”Prietenii de lângă noi, necuvântătoarele” - a fost o provocare si o incantare pentru toți.

In a doua zi a concursului, aproximativ 100 de elevi de la mai multe scoli din Bucuresti s-au întâlnit la Scoala „Anastasia Popescu” din strada Popa Nan nr 47 B, sector 2 pentru a-si demonstra talentul in arta plastica. Bucuria și emoțiile nu au lipsit nici de aici, chiar dacă ei sunt mai mari și mai experimentați.

În ambele zile, părinți si profesori i-au sustinut pe copii si s-au bucurat alături de cei mici în cadrul tradiționalului Art Café.

Acum, așteptăm cu nerăbdare decizia juriului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu